Tuesday, April 27, 2010

Friday, April 23, 2010

sini je...

oh ya..leh x ape saja yang saya sampaikan kt blog nie,kita cakap2 kt sini je..hehe..xde komen2 kt laen..kt fb ke,kt frindstr ke..kt myspace ke..ape2 je la..bole x..?plezz..~~hehe.. :)

farmville

saya buka farmville..nk maen..kol 4 pagi nie..punya la semangat..hehe..tp,xdpr buka gift n x dpt g market..line slow kot..huhu..ada kawan sy tanya,nape awk x de tanaman kt kebun..?jawapan sy mudah..sy malas nk jaga..sbb saya jarang leh bukak..


saya g melawat farm kawan2 saya..then..saya terfikir,alangkah seronoknya kalau betol boleh tinggal kt situ..cantik..ada semua..hidup senang..bercucuk tanam..jaga ternakan..dapat duit..nk2 dapat farm yang besar tu..tinggal ngn org2 yang kita sayang.. (-,-)



Sunday, April 18, 2010

rasa ape..?

18/4
5.00 am
cuba korang teka,ape rasa air mata..?
kalau korang nk tahu,korang kena buat ape yang aku tngah buat skarang..
telan air mata sendiri..
::penat::

Thursday, April 15, 2010

bila aku gembira,aku ingin khabarkan pada seluruh alam..

tapi kenapa bila aku sedih, aku pendam sorang2..?

Tuesday, April 13, 2010

everyting gonna be fine

hari nie basday mama aku..tba2 aku rasa sedey..xtaw nape..tba2 je..aku takot cmne klu mama ak pergi sblom ak smpat balas jasa dia..cmne mama aku pergi,sblom sempat dia tahu y aku sgt2 syg dia..?tba2 je air mata ak jadi senang kluar..

kawan baek aku kata,kita kena fkir +ve supaya kita dpt trima kenyataan bla btol benda tu jadi..dia suh aku jgn fkir bkn2..dia kata,everyting gonna be fine..

aku sayang mama aku..aku sayang family aku..aku syang kawan baek aku..