Tuesday, September 28, 2010

mood sekarang..

.
.
da tukar lagu kat blog..
sekarang mood kanda dinda..
hahahaha...
aqilah sgt gatal dan sengal..
.
.

:: kanda segalanya..taw... 

encik kelambu

hahahahaha..
meh kita gelak dulu..rasa cam excited gile kot..nak taw x nape..?sbb dia adalah..
.
.
.
.
.
.
tadaa....
encik kelambu telah melawat blog aku!!



aku kenal blog encik kelambu ni, sbb membe tempat keje lama dia yang kenalkan..membe dia tu suggestkan aku baca..then,bila baca,terpikat la ngn hasil2 tulisan dia..setelah meng add kan encik kelambu pnya fb, aku jmpa lg dua blog dia..tp, ak still suka kelambu dari adik beradik dia yang lain..kalau korang nak taw, encik kelambu punya blog ni, aku baca dari awal2 dia start berbloging lg taw..punya la aku khatam blog dia..smpi pernah aku save dia punya post yang best2..hahaha..

pape pun...buat encik kelambu..saya suka blog anda...anda memang penulis yang hebat.. tahniah..

bunga utk encik kelambu..nak kasi hati pun, hati saya xde ngn saya..-sumpah kena lempang ngn gf encik kelambu-hahaha..


Monday, September 27, 2010

tada...

buat semua kawan-kawan yang suka membaca blog saya..
mst korang pelik sy buat blog ni privacy kan..
hahahaha..
sbb dia adalah.....
RAHSIA
ok..skrg dah tukar template, nama blog, sume2 la..
lalalala...



Wednesday, September 22, 2010

betol sy bukan macam tu..

.
.
sy sdg mengulang kaji blog yang baru di suggestkan oleh miss (miss ke? :P) ayumi white..
wei...aku baca blog tu,bkn sebab tertarik ngn tajuk2 entry yang seri letak tu k..
korang jgn nak mandai2 kata ak bukan2..
aku tempeleng kang..
aku baca sbb dia kata blog tu bole buat dia gelak..
oleh kerana sikap sukakan ketawa, (ok..ayat bm saya fail) aku pun study la blog dia..
seyes klakar..hahaha..nnt nk khatam blog dia mcm khatam blog kelambu gak la..

:: khatam blog org rajin..khatam al-quran baru bapa kali..huhu..

Monday, September 20, 2010