Tuesday, September 28, 2010

encik kelambu

hahahahaha..
meh kita gelak dulu..rasa cam excited gile kot..nak taw x nape..?sbb dia adalah..
.
.
.
.
.
.
tadaa....
encik kelambu telah melawat blog aku!!



aku kenal blog encik kelambu ni, sbb membe tempat keje lama dia yang kenalkan..membe dia tu suggestkan aku baca..then,bila baca,terpikat la ngn hasil2 tulisan dia..setelah meng add kan encik kelambu pnya fb, aku jmpa lg dua blog dia..tp, ak still suka kelambu dari adik beradik dia yang lain..kalau korang nak taw, encik kelambu punya blog ni, aku baca dari awal2 dia start berbloging lg taw..punya la aku khatam blog dia..smpi pernah aku save dia punya post yang best2..hahaha..

pape pun...buat encik kelambu..saya suka blog anda...anda memang penulis yang hebat.. tahniah..

bunga utk encik kelambu..nak kasi hati pun, hati saya xde ngn saya..-sumpah kena lempang ngn gf encik kelambu-hahaha..

Post a Comment