Friday, July 30, 2010

..bufday seri idayu..

tadaa...bufday seri sbenarnya bukan hari ni.. tp, disebabkan aqilah bukanlah budak rajin,so, dia post sal besday seri ari ni..hahaha..hari before tu,seri ada ajak g tgk wayang kt bukit raja..so,aku pn setuju la..sbb ada janji ngn imah nk tgk wayang sama2..skrang baru tercapai hasrat..hehe..tp, nk tgk eclipse, tertgk la socerer apprentice..

kitaorg g bukit raja kol 830..(konon  la 830..tp, lebih..seri ngn imah kena marah kt pak cik sbb lmbt turun..kih3)..sampai ada la dlm kol 8 lbh2 nk kol 9..kitaorg g beli tiket dulu..tiket ada kol 1110 je..terpaksa la amek gak..kitaorg beli 8 tiket..byk kn..




mmg ramai la..sume gang2 ada kecuali habib n sharel..pastu,g beli kasut imah..then mkn kt kfc..



then, bergambar dulu...


tgk wayang, then rasa mengtuk dlm wayang..hampir tertidur...habib ngn sharel lak kena dok kerusi kapel utk gay..kecian dorg..sape suh last minit nk ikut..hahaha..balik ngn daus..sampai umah kol 1 lebih..ahaha..

yang penting..happy besday seri idayu..semoga heppy slalu k...amin..

pst : saya nak celebrate birthday kt padang kat dataran, bole x..?

Tuesday, July 27, 2010

..awk patut tahu..


saya memang suka jadi stalker awk..hati-hati.. :P

..kfc tempat kami..

aku,noni,imah,seri,kak tie,sharel buncit, habib bf noni, ngn tun ke amin lepak kfc..siapkan keje.. (mcm la siap sgt)..ahahaha..kami x berjaya pun siapkan keje2 kami..huhu..so, kena sambung buat kat rumah.. sekarang -420 am- saya rasa sangat2 mengantuk dan penat..mahu tdo dulu..assignment blom print..esok kena anta..x kan nak ponteng class lg kot..kih3..




seyes..dak-dak kelas saya dan gang2 saya sgt2 la giler..



pst : kalau nak jadi member saya, anda perlu jadi giler juga.. :P

hey!!

saya rasa sgt2 happy hari ini...wee... : D

happy mcm watak dlm happy three fren ni..kih3..

pst : tq for everything.. :)

Sunday, July 25, 2010

..tipu...

sy asyik tertengok jam...

2:22 am
3:33 am

saya x rasa benda ni betol..sepupu...awk tipu je kan...?

Saturday, July 24, 2010

rasa ingin tahu..

sape visitor dari johor, kajang, damansara sume tu..?saya ingat membe2 je yang baca blog saya..

::eh..ke aku yang perasan sorang2..?hahaha.. :D

pst : saya sgt2 la bosan cuti kali ni..looping tgk cite smpai penink.. :'(

Friday, July 23, 2010

saya sewel je..

saya dah ok...-pasni x taw la- hehehe..td dah tdo lama gile..smpai bgn2, rasa otak jem..

sblom tu,msj membe..ingt nk bt luahan perasaan..tp, ntah la..x jadi..tba2 rasa x nak ganggu dia..no hal la..saya tdo dlm selimut pastu...

ok..kepala dah ting tong..nenooo..nennooo....saya mahu makan eskrem...

hari malang buat saya..?

erm..hari ni mmg malang kot..

td g class...kamu dan kamu dan kamu ejek saya...pasal post sy dlm blog ni..x sangka kena ejek smpai mcm tu skali..ye..saya tahu kamu dan kamu hebat..jiwa kental..sbb tu kamu suka kalau leh buat benda tu sbg bahan ketawa...ketawalah kamu dan kamu dan kamu..kalau saya di tempat kamu semua, saya mst x sampai hati..kamu pn sama mcm saya dulu..tp, saya sikit pn x pernah buat benda tu jadi bahan ketawa..tp, kamu dan kamu dan kamu seronok agaknya dpt buat begitu..terima kasih...

pergi dk...jadi benda memalukan...so,sy pasif..diam x bergerak..kuiz saya x dpt jawab..

balik umah, laptop saya problem..dah x taw nak mintak tlg sape..so, saya format sndiri..tgk2, partition ada satu..maknanya semua barang dlm laptop xde..sume gmbr2 time blaja dulu pn abis ilang..tp,sy x rasa sedeh..saya x tahu kenapa..saya rasa kosong..

erm..baru kol 3..pas ni ape la plak..alahai aqilah...

Thursday, July 22, 2010

kenape ek..?

kenapa sekejap je kita leh bergelak ketawa bersama-sama..? skrg, hati masing-masing menangis..tapi, berbeza sebab..

xpe..hopefully, kita menangis hari ni..esok.. dan lusa..pasni, saya doakan kita leh senyum dan gelak dgn ape yang jadi skrg..

tabah la wahai dua hati yang sedang luka..kamu boleh..percayalah..saya doakan yang baek-baek untuk awk dan saya.. amin...

Tuesday, July 20, 2010

nasihat no 2

kamu harus bersedia untuk mengundurkan diri jika lelaki yang kamu suka masih ingatkan ex-gf dia...

Monday, July 19, 2010

sekian..

sy single la kawan2!! SINGLE..huhu..sape la yang nk kt saya yang GEMOK, HODOH ni..

Saturday, July 17, 2010

mencari damai

saya mahu pergi satu tempat yang boleh buat saya lupakan kesedihan ni,bole x..? kenapa ada orang boleh lukakan hati kita tanpa dia sedar..? x sedar ke dia yang kita boleh terluka dgn kata2 dia..?

pst : tba2 saya rasa sangat- sangat sedeh.. :'(

nasihat no 1

bila kamu cintakan seseorang yang kamu tidak pasti samada cintakan kamu, atau dia langsung tidak cintakan kamu, kamu harus bersedia untuk terluka..

Tuesday, July 13, 2010

meoww..

saya suka tgk kucing..tp,saya takot ngn kucing..ari tu,ada kucing letak tangan dia kt paha sy..sbb nak mintak makanan dlm pinggan sy..saya jerit gile2 sbb takut..

tp kn,kucing tu sgt2 comel..dia buat muka kecian waktu minta makanan..mata dia comel...so, saya akan namakan dia meoww..hey meoww...nnt saya dtg kedai lg k..mata kamu sgt-sgt comel.. : D

penat

class kt intekma betol2 mencabar..ngn kelas yang x sempurna..kipas bunyi kuat..meja buruk..nampk je kt luar cantik..intekma resort..tp fasiliti kt dlm hancur..dah la jauh ngn fac.kena kejar2 nak g sana..huhu..

Monday, July 12, 2010

kuek..kuek..kuek..

ye..spain menang wc..tahniah itik2 semua..anda semua boleh lemas dalam kolam..hahaha..
xpe..jerman no 3..ok la tu..top 3 gak kan..baek ada dari xde..-ayat nk sedapkan hati-
tp,si farhan ni,asyik nk kutuk ak je...geram btl..nk rapat2 ngn aku la tu..hahaha..xbole..marah ayah ko..lalala..eh..cte sal farhan bt pe..haha..mlm td,aku mimpi jerman yang menang wc..pastu,msj mr.m..tnya dah menang..?msj lak kol 3 pagi..klakar btl..-bodo pn ada-hahaha..

Sunday, July 11, 2010

serius

aku benci lelaki yang x reti hormat perempuan..noktah.

argh!!!

bengang!!yang ko gatal tangan g maen2 template sape suh..skrg,template ko buruk gile..PADAN MUKA!

Saturday, July 10, 2010

award dari miss ayumi

1) Kenapa anda suka blogging ?

- sape kata saya suka berblogging..kalau aku suka berblogging,tiap2 hari ak update blog aku ni..hahaha..



2) Adakah anda bahagia dengan kehidupan sekarang ?

- bahagia gak la..sy ada family y sy sayang. member2 yang boleh sama2 jd gile..blaja cos yang leh buat GILE-bahagia ke?lantakla- dan ada abang yang buat sy slalu nangis..hahaha..(xde la..aku tipu je..mane ada slalu nangis..dia slalu buat aku gelak taw..bluwekk.. :P)



3) Apakah impian anda 5 tahun akan datang ?

- erm...dah ada keje..keje ape..?aku pn x fkir lagi..haha..kawen..? erm..dah rasa..aku nak kawen umur 24..bole..? haha..anak sorang kot.. lalala...




4) Siapakah orang yang anda mahu sentiasa berada di sisi anda ?

- semestinya family saya..abah,mama,angah yang gemok,along n adik sy y gediks..haha..tambah sorg lagi..matchstick man..kih3..




5) Sila beri award ini kepada 5 orang yang anda suka (yakni yang suke bace blog anda mahupun yang anda suke bace blognye <---- yang ni pun aku tambah sendiri HOHOHO) :

-seri -walaupn ko dah buat-
-kelambu - walaupn ko x taw blog aku dan ak slalu baca blog ko-
-angah gemok - walaupn aku taw ko nak diet,ko ttp still gemok-

-nonie - aku taw ko suka letak 'e' kt nama ko-

-pian - aku taw ko suka update blog ko-


6) Beri pendapat kamu tentang award ini

- award ni,erm...award ni..erm..korg sambung la sndiri..10 patah perkataan je..jgn nk lebey2..

malas

ye..saya teringin nak tukar template blog ni..tp,sy MALAS..sgt2 MALAS..sbb nnt kena ubah tu..ubah ni..banyak la alasan ko budak..MALAS tu, ttp la MALAS..ahaha..tp,teringin nak bt template warna hitam..sgt2 misteri kan.. ^.^

:: rumah sewa :: study :: dak2 laki jengka :: wc :: erk..

rumah sewa - erm..ok la..setakat ni,ok lagi..makan pn sama2..sama2 masak..walaupn sy masak x sedap..huhu..blanja pn,jadi murah bila masak..beli bahan2 rm10 rnggit,leh makan sampai dua hari..xyah bazirkan duit nk makan kt selaseh atau pora kt bawah..(ni je kot kedai aku slalu pergi..maas nak g kedai lan..jauh..haha..)..sekali je la kot aku pernah ikut g beli bahan..waktu nak balik class..kt umah pn,minum air masak..xpun,air tea kak tie buat..hehe..jmat + sihat..hahaha..kt umah,kitaorg ada buat banyak peraturan..antaranya,bayar sewa rumah sebelom 26 hb, x leh bawa lelaki sampai pintu rumah n bla bla bla..jdual bertugas pn,kitaorg ada siapkan..(teringat lak ayat matchstick man-nape awk slalu buang sampah seblom kua ngn sy? - saja..kitaorg ada jadual bertugas taw (buat muka bangga) - ye la,..lupa..awk baru sekolah rendah..hah.. )..pais lak dok umah tangga sebelah,atas pora..pernah la g mkn ptg skali ngn dia..lenkali,lepak sama2 plak k..hehe..

study - setakat ni,x byk lg y stdy..cuma,dah ada assignment n kena betulkan balik srs n sdp..toing..toing..g class naik bas..tiap2 pagi,setengah jam baru sampi fac..sbb jln jem.. :(
aku ada bgtaw matchstick man nk blja bawa moto..dia tnya,penat sgt ke nk g class..ak kata x pn..dia x kasi bawa moto..dia kata bahaya..kih3..(caring nya..bluwekk.. :P )

dak2 laki jengka - oh..dah jumpa dah..ada la dua tiga empat lima org y sambung blaja balik..-pais,heri,jiman,ese n pendi-..chaiyok2..sama2 kita stdy rajin2 ek..hehe..dak2 junior pn ramai gak y sambung..ye la..dak2 dorg kn best2 n pandai2..

wc - argh!!jerman kalah...dan itik2 dlm clas berbunyi tanpa henti2..hahaha..kuek..kuek..kuek..

matchstick man - erk..nape termasuk dlm post sy gak ni..abaikn..haha..(sape ni..?)..lalala..