Monday, October 31, 2011

menakutkan!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

.





.
.
.
.

cmni rupa bila make up. menakutkan la. patutlah dia kata aku hodoh. hahaha. -_-

*edit gambar. xde keje*


Friday, October 28, 2011

tutty frutti yummy


malam tadi pergi makan tutty fruity dengan housemate. 4 orang semua. petang tu hujan. mula-mula, terfikir gak, boleh pergi ke x ni. dengan kilat yang acap kali keluar. tapi, lepas magrib, dah x hujan. kilat pun x banyak. so, kami semua pergi la melepak kat tutty fruity seksyen 7 tu.

kitaorang risau gak takot mende alah ni mahal kan. sebab ada orang kata mahal. aku bajet dalam RM 20 la habis. tapi x sampai pun. aku punya aiskrin RM 18.50. paling mahal antara membe-membe aku.






puas hati dapat rasa. sedap sangat. aku suka coklat dengan strawberry. korang macam mane? ^^



Friday, October 7, 2011

yaya kecik

welcome to our family yaya kecik. :)

yaya kecik dengan mr bulu-bulu



yaya kecik kiut!!

yaya kecik dan rakan-rakan
sume ni di order dari blog Cute!! ni. cantik kan. sume barang-barang dia pun kiut. harga dia RM10 sekor.

Saturday, October 1, 2011

bini-biniku gangster


hari ni adalah hari meluangkan masa bersama org tersayang. disebabkan aku dah lama nak tengok wayang, so, kitaorang tengok bini-biniku gangster. aku nak cite sinopsis dia pun, dah banyak ada kat tenet kan. so, korang cari sendiri. hehehe. cite dia aku kasi 3.5/5. ok la tu kan. kelakar la jugak. nak-nak time adengan mat saja. nak taw sape mat saja, kena tengok cite tu k.

bajet ayu la camni.

haa.. ni baru batol aku. amek gambar kena peace.

makan malam dengan nasi goreng seafood x sedap.

sonok gak rasa hari ni. walaupun keluar lama, tapi asyik rasa kejap je jumpa. hahaha. gatai hang ni aqilah oii~~