Thursday, May 19, 2011

steamboat.. :)


dah dua kali dah aku makan steamboat ni..
ye..aku taw..sikit sgt kalau nak banding ngn korang yang mkn tiap2 hari..

meh kita cite yang first.. yang first skali, aku makan kat MAEPS, Serdang.. aku ikut my bff.. murah je.. RM 20 ringgit.. ak join ngn membe2 dia.. kekeke.. tempat dia pun ok gak la.. makanan banyak.. ada eskrem, nasi goreng, lauk, seafood.. macam-macam la.. time ni, aku sorang je bunga.. yang lain semua jejaka.. kira bahagia la aku dikelilingi jejaka malam tu.. hahaha.. tgk gambar je la ye.. malas la nak buat karangan.. :)






foto diambil dari fb membe bff aku tu.. thanks cheq.. walaupun maybe dia x taw aku amek..hahaha..


ok.. second time parti steamboat adalah mlm isnin tadi.. kitaorg pergi D'Kayangan.. kat shah alam.. seksyen 24 kalau x silap.. eh.. ke seksyen 14.. ntah la labu.. hentam je.. makanan kat sini pun banyak.. ketam dia maveles.. kekeke.. kali ni, bunga dah ramai.. jom tengok gambar lagi k..





pastu, kitaorg g jalan-jalan kt uptown shah alam ni.. ramai-ramai.. seronok sangat.. membe-membe bff sy best.. :)

jerry.. dia nk kawen da 3hb ni.. semoga bahagia..

membe baru.. same name.. :)

last.. but not least.. terimalah..
jeng.. jeng.. jeng..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kacau dia amek gambar.. hahaha..


seronok dapat kenal ngan member-member my bff ni.. dorang sume sempoi.. cayalah guys.. len kali lepak sama-sama lagi k.. :)

Saturday, May 14, 2011

me and my sister! we having a good time! yeah!


aku menghabiskan hujung minggu kat pantai dalam kali ni..

aku dtg jumaat dgn housemate aku as..

sbb rumah dia dekat je ngan umah akak aku..

tadi aku g times square..shopping-shopping.. yeyeye..

aku beli blouse ngn jaket.. :)

balik tu, trun hang tuah.. g masjid jamek.. tapi x taw cmne nk g tempat org shopping2 kt masjid jamek tu..

so, balik kl sentral semula.. lepak kt mcd..

jom lyan gambar la..


saya nak lunch kat kenny rogers..my twin blanja.. :)

malunya..mana ayam ni.. ^^

ayam x sampai lagi.. grr...~

en muffin coklat yang nampak sedap..

meh try muffin..sgt sedap la.. :)

budak ni pn mkn gak.. *gmbr my twin diletak dsebabkn pertanyaan ojin* :P


ayam dah sampai.. nom.nom..nom..

kill me dear...
tata.. saya balik dulu.. :)


Sunday, May 1, 2011

LA Hot Spring x best..tapi holiday ngn family yang best..


aku balik kampung seminggu.. start jumaat sampai la khamis dok kampung.. sangat seronok.. yang x seronok, sebab tinggalkan si yaya.. huhu..

sabtu tadi, aku g picnic kat LA Hot Spring kat besut.. tempat dia kotor dowh.. mencik.. spoil mood.. tapi x pe.. sebab jarang nak berpicnic ngan family, so, aku ttp happy.. walaupun hujan lebt, aku ttp suka..
 sbb aku mmg suka maen ujan..
aku dah la x bawa baju balik kampung.. so korang jgn pelik kalau tgk aku mandi pakai blaus.. tu baju akak aku.. kardigen adik aku.. hua..hua..hua..

jom tengok gambar.. aku tulis panjang2, korang bkn nk baca pun.. macam la aku x taw kan.. kan..
hehe.. :P

aku ngan mama.. sape lg ayu..? :P

first time pakai shawls cmni.. ahahaha.. gedik x?

yey.. sy dah bersedia nk terjun ni..

seronok!!

sy lah penunggu batu.. wee..~


ni masa masuk kolam air panas.. panas gile.. letak soploh saat je kaki..

dah hujan lebat.. tapi kami ttp HAPPY!

kecian sy sejuk.. ~

second time mencabar diri masuk kolam.. ni abah sy.. kali ni, dah leh masuk lama..

ngn adik aku yang x kiut.huh..bencik..

ni model sungai.. lalala... gemok x..? gemok x..?

masa untuk pulang ~

ha.. ni sedikit info untuk korang.. kalau korang ada penyakit darah tinggi, korang x leh berendam lama2 dlm kolam taw.. nnt korang akan rasa penink..

ok la.. nak g baca buku.. ada paper lg 9 hb.. wish me gud luck.. tata semua.. :)