Thursday, May 19, 2011

steamboat.. :)


dah dua kali dah aku makan steamboat ni..
ye..aku taw..sikit sgt kalau nak banding ngn korang yang mkn tiap2 hari..

meh kita cite yang first.. yang first skali, aku makan kat MAEPS, Serdang.. aku ikut my bff.. murah je.. RM 20 ringgit.. ak join ngn membe2 dia.. kekeke.. tempat dia pun ok gak la.. makanan banyak.. ada eskrem, nasi goreng, lauk, seafood.. macam-macam la.. time ni, aku sorang je bunga.. yang lain semua jejaka.. kira bahagia la aku dikelilingi jejaka malam tu.. hahaha.. tgk gambar je la ye.. malas la nak buat karangan.. :)






foto diambil dari fb membe bff aku tu.. thanks cheq.. walaupun maybe dia x taw aku amek..hahaha..


ok.. second time parti steamboat adalah mlm isnin tadi.. kitaorg pergi D'Kayangan.. kat shah alam.. seksyen 24 kalau x silap.. eh.. ke seksyen 14.. ntah la labu.. hentam je.. makanan kat sini pun banyak.. ketam dia maveles.. kekeke.. kali ni, bunga dah ramai.. jom tengok gambar lagi k..





pastu, kitaorg g jalan-jalan kt uptown shah alam ni.. ramai-ramai.. seronok sangat.. membe-membe bff sy best.. :)

jerry.. dia nk kawen da 3hb ni.. semoga bahagia..

membe baru.. same name.. :)

last.. but not least.. terimalah..
jeng.. jeng.. jeng..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
kacau dia amek gambar.. hahaha..


seronok dapat kenal ngan member-member my bff ni.. dorang sume sempoi.. cayalah guys.. len kali lepak sama-sama lagi k.. :)
Post a Comment