Sunday, May 1, 2011

LA Hot Spring x best..tapi holiday ngn family yang best..


aku balik kampung seminggu.. start jumaat sampai la khamis dok kampung.. sangat seronok.. yang x seronok, sebab tinggalkan si yaya.. huhu..

sabtu tadi, aku g picnic kat LA Hot Spring kat besut.. tempat dia kotor dowh.. mencik.. spoil mood.. tapi x pe.. sebab jarang nak berpicnic ngan family, so, aku ttp happy.. walaupun hujan lebt, aku ttp suka..
 sbb aku mmg suka maen ujan..
aku dah la x bawa baju balik kampung.. so korang jgn pelik kalau tgk aku mandi pakai blaus.. tu baju akak aku.. kardigen adik aku.. hua..hua..hua..

jom tengok gambar.. aku tulis panjang2, korang bkn nk baca pun.. macam la aku x taw kan.. kan..
hehe.. :P

aku ngan mama.. sape lg ayu..? :P

first time pakai shawls cmni.. ahahaha.. gedik x?

yey.. sy dah bersedia nk terjun ni..

seronok!!

sy lah penunggu batu.. wee..~


ni masa masuk kolam air panas.. panas gile.. letak soploh saat je kaki..

dah hujan lebat.. tapi kami ttp HAPPY!

kecian sy sejuk.. ~

second time mencabar diri masuk kolam.. ni abah sy.. kali ni, dah leh masuk lama..

ngn adik aku yang x kiut.huh..bencik..

ni model sungai.. lalala... gemok x..? gemok x..?

masa untuk pulang ~

ha.. ni sedikit info untuk korang.. kalau korang ada penyakit darah tinggi, korang x leh berendam lama2 dlm kolam taw.. nnt korang akan rasa penink..

ok la.. nak g baca buku.. ada paper lg 9 hb.. wish me gud luck.. tata semua.. :)
Post a Comment