Sunday, April 17, 2011

durian.. ko di hati ku..


petang tadi aku g mkn durian ngan iema n nabil..dekat je ngan umah aku.. kat flat seksyen 7 tu..
mahal gile durian.. abg kedai tanya, nk makan sedap ke, nak makan kenyang..
so, mst la aku jawab nak makan sedap kan.. rupa2nya, makan sedap tu mahal.. dia kira kilo.. disebabkan aku student, xde duit, makan kenyang je.. dua biji 10 ringgit.. kira jadi la.. sebab da kemaruk nak sangat durian kan..

kalu dulu, time kecik2, aku siap merajuk bila nak durian.. mula buat muka muncung nak nangis bila aku nak durian, mak aku x kasi..hahaha.. buruk x perangai..? x baek taw kata buruk..

pas makan durian, aku, iema n nabil g maen taman.. weee~~

da kurus ! yey !

p.o.y.o


:: hajat hati nk beli durian lagi sebijik..buatkan pengat untuk mkn ngn roti..tapi kpala sakit pas mkn durian kt kedai.. x jadi nk mkn pengat ngn abg.. sobb... sobb.. sob..

Post a Comment