Wednesday, April 6, 2011

Pirates of The Caribbean


aku suka la tgk cite ni..
cite-cite dia before ni pun, aku dah tengok
bila ada kt tv, ada certain part yang aku ingt dialog dia


rasa x sabar nak tengok yang latest punya
nak tgk kt wayang, tp my brother x mo..
sbb dia x layan cite ni dari awal kn
sob..sob..sob
so,kena la tunggu dia donlotkan..


kurusnya tengkorak tu..kekeke..

Jack Sparrow, jom kawen atas laut jom
ngeh ngeh ngeh

oh.. selasa tadi aku dah present proposal.. xde kena hentam-hentam.. soalan pun dapat jawab.. alhamdulillah.. syukur sangat-sangat.. :)


:: xtaw dah nak post ape.. x de idea langsung.. kah kah kah.. korang ada idea x nk suh aku cite pape..? suggest la.. ;)
Post a Comment