Tuesday, April 12, 2011

wei ko lelaki x guna


aku nak korang tengok ni..

geram lak aku bacanya.. x guna punya lelaki.. x cukup ko culik, ko g rogol lak.
budak-budak je kot.. perempuan umur baru 13 ngan 12..ko tu dah 21 tahun wei..
ngan budak-budak pun jadi ke? adoi. ko ni mmg gile la..
nape la paper ni letak muka kasi kabur..tunjuk je terus..
biar padan muka dia. perangai dah macam ape..

aku bukan ape.. aku ada adik perempuan umur 15 tahun.. dan kalau banda ni jadi kat family aku, aku bunuh je lelaki cmni.. aku seyes ni.. jgn berani nak sentuh adik aku..
walaupun aku slalu gaduh ngan dia.. tapi kitaorg gaduh-gaduh manja.. no heart feeling..


adik aku memang kiut.. mencik..

kalau ada yang nak kata aku emo lebey, kata la.. tapi satu je aku nak bgtaw.. cuba kalau benda ni jadi kat family kita.. apa rasanya..? kalau korang kata korang terima, redha, sorry to say la.. korang boley blah.. tu hanya ayat poyo.. maybe someday korang akan redha dan pasrah.. tapi x mungkin x de sekelumit pun rasa benci dan dendam kat orang yang buat gitu kat family kita..

..adios..

:: aku sayang alia walaupun dia manja dan gedik.. :)
Post a Comment