Friday, April 1, 2011

ada jugak yang busuk hati ek..


aku pun x faham ngn manusia ni.. klu ikutkan, aku x de la buat sape-sape marah ngn aku.. tapi x taw la kot ada yang terasa ngan aku tapi aku x taw kn..

cite dia bermula macam ni
.
.
.
.
.
.
.
malam tadi, iema lepak umah aku.. sebab kitaorg ada homework a.k.a project yang nak kena siapkan..

tengah lepak-lepak sambil buat keje, sambil-sambil maen intenet, tiba-tiba iema tegur aku

iema : qilah.. ko tulis ape ni..? nape ko mencarut..? (lebih kurang r dialog dia tu)

*aku gelak-gelak sebab ingat dia maen-maen*
sekali tengok muka dia serius
aku pun apa lagi, jenguk r lappy dia..
nampak benda ni ha..



terus aku terkejut.. manusia mane la yang bangang sangat yang guna nama aku g mencarut blog org laen..

nak kata ada org lain nama ilahaliqa, aku try google, nama aku je ilahaliqa..

xtaw la kalau aku terlepas pandang..

hai.. manusia..manusia.. busuk betol hati ko.. kalau ko nak bergurau ngan aku pun, meh gurau btol2 ngn aku..leh gak aku kenal ko kan.. malas nak cakap.. ko fikir la sendiri..!
Post a Comment