Wednesday, September 22, 2010

betol sy bukan macam tu..

.
.
sy sdg mengulang kaji blog yang baru di suggestkan oleh miss (miss ke? :P) ayumi white..
wei...aku baca blog tu,bkn sebab tertarik ngn tajuk2 entry yang seri letak tu k..
korang jgn nak mandai2 kata ak bukan2..
aku tempeleng kang..
aku baca sbb dia kata blog tu bole buat dia gelak..
oleh kerana sikap sukakan ketawa, (ok..ayat bm saya fail) aku pun study la blog dia..
seyes klakar..hahaha..nnt nk khatam blog dia mcm khatam blog kelambu gak la..

:: khatam blog org rajin..khatam al-quran baru bapa kali..huhu..
Post a Comment