Saturday, August 6, 2011

juadah berbuka #6

hari ni berbuka kat kfc. mak sedara ajak berbuka sama sambil celebrate bufday anak bongsu dia. makan x de la banyak sangat. tapi seyes kenyang gile. makan ayam seketul je kot.


sepupu aku. malu-malu lak nak amek gambar. dia memang x suka bergambar.

makanan untuk hari ini adalah.... jeng jeng jeng..








banyak kan. kek ada dua. tapi tadi bukak satu je. cheese cake x buka.



ni dia kek untuk adik zaid zafran. selamat ulang tahun kelahiran yang ke-7. belajar pandai-pandai k. :)

balik tadi, mak njang aku tapaukan aku kek coklat, cheese cake dan ayam kfc. banyaknya. XD

Post a Comment