Saturday, September 8, 2012

dizzy saturday


weekend. xde mende nak buat.bangun tdo, sambung tdo balik. last-last,pening. sampai sekarang rasa dizzy. en tunang pergi rumah terbuka member ofis. xde idea mahu masak apa. so, buat telur dadar and sambal ikan bilis je. ala. makan sorang2, nak masak best-best pn, x sonok gak. disbabkan bosan, meh nak cte pasal aku bertunang hari tu.
 
oh. aku lupa nak bagitaw yang aku dah bertunang 28 April 2012. buat secara sederhana je. aku pun pakai baju kurung biasa je. xde pakai baju pengantin sume tu. cuma aku ngan mama buat hiasan macam tirai kat blakang. santekk tahu.. *gedik*
 
barang hantaran pun mama yang hiaskan. nasib baik mama aku ni kreatif dan pandai buat. jimat. xyah nak tempah kat orang. hehe. rombongan dia yang datang tu ramai la juga. berapa buah kereta ntah.
 
masa berbincang antara family, aku x dengar sebab aku dok dalam bilik. mula-mula, xde rasa nervous pun. aku siap main-main dalam bilik ngan angah. joget bagai. tiba-tiba, mak cik aku panggil suh keluar. time tu gabra gila. keluar je sikit, aku tengok org ramai gile. lagi la ku segan. time duduk, sarung cincin, ambil ambar sume tu, aku rasa aku senyum cam awkward. bibir aku rasa ketar-ketar. pumya la takot.hahaha.
 
Alhamdulillah. perkenalan selama tiga tahun menyatukan kami. semoga hubungan ni kekal sampai ke jinjang pelamin, sampai anak cucu, sampi ke syurga la. amin.

kiri : bergambar dengan family. kanan: hantaran mama gubah. =)
 

time ni rombongan nak balk dah. tgk tunang aku, selamba je pakai jeans ngn kemeja gitu. haha.
time ni lepas sarung cincin

us
 
 

Post a Comment