Monday, July 25, 2011

fakewall

hallo. ni hah. nak ajar kome-kome semua ni, buat fake status kat fb. tapi bukan aku la yang ajar. korang g tengok sendiri tutorial dia kat sini. memang seronok la buat benda ni. ekceli, aku dok jalan-jalan kat alam maya ni, jmpa blog kakifacebook ni. dorang la yang ajarkan mcm mane nak buat. siap ada contest lg. korang nak join, bole la try. aku pun try buat gak td. 


aku punya fake wall

 try la buat gak. klu rajin, join contest dorg. tarikh tutup, 31 Julai ni. tata dan selamat mencuba. :D
Post a Comment