Saturday, July 23, 2011

weekend!


malam tadi, aku pergi kajang. sebab jerry member kepada abang aku nak belanja sate kajang. fida ngan syed ikut sama. kitaorang org first yang sampai situ. aku pun first time sampai sate kajang haji samuri ni. so, kitaorang pun g la cuci mata kat gerai-gerai jual selipar and angry bird kat tepi. sempat gak sambar tiga ekor angry bird.

pastu, jerry ngan kak ila pun sampai. diikuti dengan 14 orang lagi lepas tu. ramai gile yang datang. aku ingat, gang-gang steamboat ari tu. hehe. tapi kan, nak komen la, pekerja dia g tutup kipas time kitaorg ada dok lepak-lepak kat meja lagi. taw la kitaorang dah siap makan. tapi, mane bole layan customer camtu. bila kitaorang g bukak balik kipas, dia pun datang tutup balik. memang sah-sah nak halu kitaorg.

balik tu, sempat lagi singgah kedai. makan nasi pulak kali ni.


nasi goreng cina tanpa sayur nama dia. hahaha.


first time kluar pakai cmni. abaikan cermin yang berdebu itu. :)


ok lah. nak fikir pasal FYP lak ni. huhu. malas je rasa.

:: what is my strength? hurm...
Post a Comment