Monday, November 15, 2010

kawan baek saya..


nama : unknown
type : kuma-kuma
lokasi : umah abg

hai..saya kuma-kuma..nama btl,blm ada...skrg sy kt umah abg..blm lg jmpa kakak..jap2 lg kot nk g jmpa dia..saya x sabar nk jumpa dia...mcm mana la kakak sy tu ek..?



lokasi : rumah kakak

saya dah smpai rumah kakak..msih dalam bungkusan..kakak nk amek gmbar sy dalam bungkusan lg..nak buat kenangan kata dia..tp,dia dah ada nama utk saya..mulai hari ni,nama saya yaya.. :)



nama : yaya
lokasi : rumah kakak

skrg tngah tnggu abg saya..mana dia ni..? dah lama x maen ym ngn dia..sy nak bgtaw dia y saya happy dok ngn kakak..dia syg saya..slalu peluk sy time tdo..tq sbb beri saya kt kakak...

:: ikhlas dalam hati saya..tq sgt2...awk byk cuba tunaikan ape y saya nak dalam minggu ni..maybe ada benda y x tercapai ( saya teringin nak picnic kt tanjung harapan ngn awk..buat sandwish n mkn sama2..smbil tgk matahari terbenam)..tp, walaupn x dpt bt benda tu, sy dah cukup puas hati ngn ape y jd minggu ni..bufday kali ni,maybe x leh nk celebrate sama2..tp,hopefully,taun dpn,kita leh sama2 kn..tqvm..

..saranghae.. :)


Post a Comment