Wednesday, November 3, 2010

rindu zaman dulu

ari ni x tdo lagi..okey..tipu..td je tdo..smpi kol 10 p.m..aku tdo pas mgrib la..x kn dr pg mlm baru jaga kn..nape x tdo..?ntah la..penangan neslo kaw2 y buat pagi2 buta kot..ari ni x mkn malam..stil berdiet..okey..x de kena mengena ngn tajuk entry..kekeke..

abg balik kampung..rasa rindu da..x taw dia rindu kite x..rasanya x..-sedey k-..waa...semalam sempat jmpa pas dia abis keje..mkn mlm sama2..kol 12 pgl mkn mlm lg ke.?lntak la..seyes x nk kasi dia balik..tp,dia kena balik tdo..esk kena drive sorg2 balik kmpung..

buka balik fb..tgk page dia..tgk gmbr2 dia..rasa rindu tiba2..dulu2, leh komen ngn byknya kt page dia..nk merapu,meraban x kisah..ak main bedal je semua..tp skrg, nk komen2, kdg2 x dilayan..haha(bole gelak lg ko qilah..hehe..)..maybe sbb dia x nk membe2 dia y kaki gosip sume tu bergosip..dan juga mungkin dia takot saham dia yang tinggi tu jatuh..sbb bila ak komen ngn byknya di page dia, ak akan hadir dgn title peminat setia en abg..(title tu maybe dlm fikiran dan di mulut kawan2 en abg k)..skrg nk komen2 kt page dia pn,cm segan..sbb kadang2 x dilayan walaupn taw dia x maksudkan x nk layan.plg x, komen2 hanya di like shj..huhu..rindu nk maen2 kt page dia..tp hati mahu berhati2 dan tidak mahu menyusahkan fikiran dan mulut en abg dgn soalan2 spt berikut..
:: sape qilah..?
:: dia slalu komen kt page ko kn..
:: qilah tu slalu ada..ko post je,dia like..ko post je, dia komen..

oleh kerana sy adalah cik adik yang sgt bersopan santun + ayu, so,skrg ni, sy jarang nk post2 atau komen2 kt page dia..mula2 dulu rasa sikit kecik hati..terpikir dlm hati,nape korg nk sibuk2..then, disebabkan aqilah ni gadis yang suka kecik hati ,tp cpt terubat,skrg ni dah cm biasa je..suka hati aku la nk komen ke,nk like ke,walaupun x dilayan k..bluweekk..tp,sekejap je la buat cmtu..kdg2, dtg perasaan mengada2 yang x leh ditahan..post aku, dan komen aku adalah berlambak2 di page dia...haha..

:: tetiba update blog..pst :: nak buka balik blog cumil ni..bole x..?bole x..?hehe..
Post a Comment