Wednesday, April 8, 2015

JJCM : New York Steak Shack



Hari tu aku ada pergi new york steak shack kat sunway pyramid. Perut tengah lapar. Pusing-pusing, tak tahu nak makan apa. Ternampak la NYSS ni. Tengok macam ramai je orang dok makan. So, apalagi. Cuba la kedai ni.




Please jangan tanya apa nama menu yang aku order ni. Sebab aku lupa. Haha. Yang penting, rasa dia sedap. Awesome! Presentation di cantik. Sos banyak. Steak tu, cair dalam mulut ok uolls.

Dah. Nak tengok menu apa lagi dia offer, pergi terjah website dia kat sini
Post a Comment