Thursday, January 27, 2011

mid term ke kalau macam ni..?

start jumaat ni, kitaorang akan cuti mid term selama seminggu.. yey! cuti.. yup..sepatutnya macam tu perasaan aku sekarang.. tapi, aku x rasa seronok pun cuti..huhuhu.. keje melambak-lambak.. ye.. taw.. student mmg kena hidup camni kan.. tapi, aku nak cuti yang aman.. tanpa fikir banyak keje..

assignment mmg la berlambak-lambak.. nak buat business case utk project management.. nak baca literature review untuk buat proposal.. nak g buat usability testing * yang ni aku excited nk g* .. nak buat balik SRS, SDD.. nak g umah org kawen lagi.. nk abiskan masa ngn family lagi.. alahai.. ape-ape pun, aku try gak untuk selesaikan semua keje dan dalam masa yang sama, menghiburkan hati supaya aku x jadi gila pasni.. hahaha.. dah la sume dak rumah balik.. tinggal aku sorg pasni sorg2.. adoi.. xpe..xpe.. nnt nak g beli paku, nak selak pintu rumah.. :)

:: hakikatnya, saya rasa sedey.. tp dalam masa sama, still rasa bersyukur.. :)
Post a Comment