Monday, January 31, 2011

tahun baru..template baru..


yer.. saya tahu tahun baru dah lama lepas.. dah nak masuk bulan february dah pun..
tapi x kisah la.. walaupun terlambat.. nak gak buat.. hahaha..

korang rasa, mana lagi cantik? template lama ke, template baru? ntah la.. aku suka hitam sebenarnya.. dah lama teringin nak jadikan blog ni warna hitam..

tapi tadi nyaris gak aku make up blog ni kaler pink.. oh tidak!

sebenarnya, aku make up balik blog ni sebab jeles ngan si mashy ni.. tadi aku buatkan header utk dia.. walaupun cincai-cincai, tapi cantik dari header lama aku.. so, disebabkan aku ni jeles yang melampau, terus tukar semua skali gus.. hahaha..


banner yang diedit untuk usu aku



Post a Comment