Saturday, January 15, 2011

penyelarasan universiti

balik dari karaoke ngan dak dak umah aku tadi.. aku bukak la email.. persatuan pelajar kasik aku ni.. ( persatuan pelajar mane ntah..aku pun x taw..tiba-tiba je dapat..korang dapat x..? )




dia kasi link.. so, kena la bukak link ni plak.. kat link tu, dia kasik benda ni..


hurm.. jadik gak la maknanya uitm bukak bulan sept kan.. kan.. banyak pro and kontra nya benda ni jadi.. advantage dari kemasukan yang lambat ni adalah aku ada masa yang panjang untuk siapkan FYP aku.. dan disadvantage nya adalah semua benda akan jadi lambat.. abis study lambat.. keje lambat.. kawen lambat.. abah kena sara aku lagi lama.. adoi la.. x taw la den cmno.. kawe ikut jah la jadi cmno pong.. lalala.. :)
Post a Comment