Monday, December 27, 2010

kawen lagi..

dah dua hari aku bercuti dari dunia intenet ni..aku sibuk sikit la..kali ni,majlis kawen kat umah keluarga lelaki pulak.. kat perak.. kampung kesayangan aku..ok..macam biasa..entry bergambar je k.. malas den nak cite panjang..hehe.. satu lagi den nak pesan.. sila abaikan gambar-gambar aku yang nampak gemok dan hitam itu ye.. sape kutuk aku belasah.. kameha meha.. hahaha..


before pengantin sampai, baek aku posing habis-habis kt pelamin ni dulu..mane taw dpt berkat nnt..kekeke..


haha.. posing ni sepatutnya pengantin yang buat.. tp,memandangkan kami belom mempunyai partner, kira aci la tu..


gambar ni, adik aku amek..dia ingt dia photograper..amek gmbar celah-celah bunga telur gitu..


aku ngan my little sister.. sape nak ngorat..? hahaha..


kali ni,bergambar dengan mama , mak njang n adik lak..


ok.. gambar ni ak nampak gemok..mmg gemok pn..haha..


poyo x saya..? wee.. :D


suka sgt gambar ni.. hehe.. cantik kan..? kn..? ^.^


dgn mak usu aku..kitaorg kalau jumpa mmg cmni.. gedik byk..harap maklum..


tgk.. siap kena angkt kotak taw.. berat tu..smpi hati dorg tgk je gadis-gadis ni angkat berat..huhu..


ni adik aku punya idea..amek gmbr dari blakang..dia x taw ke aku gemok dari blakang!


ok..sekarang masa untuk kacau pengantin makan.. hahaha..


letak tanduk kat uda.. lalala..dah besar panjang dah ko kan..kawen dah pun..hahaha..


aku + uda


aku ngan ayah pengantin pmpn..ayah dia y ajak bergambar k..



ni gambar betol punya k.. aku mmg ngah senduk nasi.. untuk meja pengantin.. bukan buat-buat banyak keje maa..


dah siap isi nasi..kena posing dulu kan..? hehe..




halamak.. hitam nya haku.. lalala..


aku taw gmbr banyak aku syok sorang..gambar pengantik kurang..tapi,ada aku kisah..? haha..
selamat pengantin baru uda..
semoga berbahagia k.. nnt aku kawen taun depan, ko lak kena tolong-tolong aku.. hahaha..



Post a Comment