Tuesday, December 7, 2010

mari buat header.. :P

malam tadi, aku suh angah masuk blog aku ni..aku suh dia tgk aku punya banner..skali dia suh aku buatkan untuk dia lak..aku pun buat la..tapi, dia kena bagi upah..hahaha..
ala..x banyak pun..aku mintak topap 10 ringgit..kekeke..
ok..ni dia header yang aku buatkan untuk blog dia..


nak tengok blog dia yang aku letak header tu, masuk la someone somewhere ni k..

:: header dia lagi cantik dari aku la.. :(
Post a Comment